Fazan în Prosciutto cu Sos de Vin Alb din: fazan, prosciutto, ulei, sare, piper, vin, ceapa, usturoi, unt, supa, ierburi. Acest fel de mâncare rafinat este perfect pentru ocaziile speciale, combinând texturile și aromele pentru a crea o experiență culinară de neuitat. Oferă-ți ocazia de a impresiona oaspeții cu un preparat care nu doar că […]
Ardei grasi umpluti cu carne de vita
PrinteazaArdei grasi umpluti cu carne de vita din: ardei, carne de vita, sare, piper, orez, franzela, ou, ulei, supa, rosii, ceapa, patrunjel.
Ingrediente:
- 12 ardei graşi
- 600 g carne de vită
- sare
- piper
- 50 g orez
- 1 felie de franzelă
- 1 ou
- 120 ml ulei sau margarină
- 1 lingură cu făină
- 1 l supă
- 2 linguri pastă de roşii
- 1 ceapă
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Spălaţi ardeii pentru umplut, tăiaţi-le un capac în jurul codiţei şi îndepărtaţi-le seminţele. Daţi carnea şi ceapa prin maşina de tocat, adăugaţi felia de franzelă înmuiată şi bine stoarsă, piperul şi oul crud. Sotaţi 3-4 minute tocătura.
Omogenizaţi amestecul, umpleţi ardeii, acoperiţi-le deschiderea cu felii de roşii, prăjiţi-i puţin pe toate feţele şi puneţi-i la fiert.
Separat, pregătiţi un rântaş neprăjit din 60 g grăsime şi făină, stingeţi cu supă pastă de roşii dezlegată, sare şi piper. Turnaţi sosul peste ardei. Fierbeţi ardeii la foc domol şi, când sunt gata, puneţi verdeaţă tocată mărunt.
Aduceţi-i la masă pe platou, decoraţi cu pătrunjel şi smântână.
Pofta buna!
Fazan în Prosciutto cu Sos de Vin Alb
Ceai de Coada-Calului cu Fenicul și Anason
Ceai de Coada-Calului cu Fenicul și Anason din: coada calului, seminte de fenicul, seminte de anason, apa, miere. Această rețetă este ideală pentru cei care caută o soluție naturală pentru confortul digestiv și detoxifierea generală. Reteta Ceai de Coada-Calului cu Fenicul și Anason Ingrediente: 2 lingurițe de coada-calului uscată 1 linguriță de semințe de fenicul […]