Ardei grasi umpluti cu carne

Printeaza

Ardei grasi umpluti cu carne din: ardei grasi, carne de vita, ceapa, orez, ulei, suc de rosii, smantana, sare, patrunjel verde.

 

Ingrediente:

  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri de carne tocata de vita
  • 1 lingurita suc de ceapa
  • 2 lingurite de orez
  • 10 ml ulei
  • 6 linguri suc de rosii
  • 2 linguri de smantana
  • sare
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Curăţă ardeii, se spală, se pun să fiarbă în câteva clocote, apoi se scurg şi se umplu cu carnea, orezul, sucul de ceapă, sarea şi pătrunjelul tocat, bine amestecate şi înmuiate cu 2 linguri de apă călduţă.

Se pun ardeii cu puţină apă, ulei şi sucul de roşii într-un vas smălţuit, la cuptor, şi se lasă să fiarbă.

Servesc cu smântână.

La fel se pot prepara, în loc de ardei, roşiile.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.