Ardei cu hrean

Printeaza

Ardei cu hrean din: ardei, hrean, apa, sare.

Ingrediente:

  • ardei
  • hrean
  • apa
  • sare

Mod de preparare Ardei cu hrean:

Ardeii, pregătiţi ca mai sus, se pun în borcane unul lângă altul. La 50 de bucăţi se curăţă trei-patru rădăcini de hrean şi se taie şuviţe subţiri, care se aşează printre ei.

Se toarnă apa clocotită, sărată după gust şi se aşează deasupra, peste ardei, două scân- durele în cruce, fixe, pentru ca toţi ardeii să fie acoperiţi cu lichid.

Se şterg cu puţin alcool marginile borcanului, după care se leagă imediat cu folie adezivă şi se aşează la răcoare.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.