Ardei iute murat

Printeaza

O reteta simpla de ardei iute murat din: ardei iuti verzi, ceapa alba, zahar, otet si sare de mare.

Ingrediente:Ardei iute murat

  • 1 kg ardei iuţi verzi
  • 1/2 kg ceapă albă
  • 200 g zahăr
  • 100 ml oţet
  • 1 linguriţă cu sare mare

 

Mod de preparare:

Pui ardeii curatati de codite si ceapa taiata cat mai fin intr-o cratita mare. Dizolva zaharul si sare in 500 ml de apa si torni peste ardei. Adaugi otetul, amesteci putin si lasi pe foc cateva minute.

Lasi sa se racoreasca, apoi torni totul in borcane pe care le inchizi ermetic si le fierbi 15-20 de minute invelite cu ziare, intr-o oala mare tapetata cu ziar.

Ardei iute murat

Ardei iute murat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.