Ardei iuti cu ceapa

Printeaza

Ardei iuti cu ceapa

Irgrediente:Ardei iuti cu ceapa

  • 1 kg ardei iuţi
  • 1/2 kg ceapă
  • 1/2 kg a’dei gras
  • 1/2 kg gogoşar

 

Mod de preparare:

Tai mărunt ardeii iuţi, ceapa, ardeiul gras, gogoşarul şi le sărezi. Atenţie, foloseşte numai sare mare (grunjoasă), deoarece sarea iodată extrafină nu ţne murăturile!

Adaugi zahăr şi oţet după gust. Dupl ce le-ai lăsat cam o jumătate de oră să se pătrundă aromele, le storci bine. Le aşezi în borcane şi le sterilizezi 15-20 de minute. Sunt un deliciu picant.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.