Conservă de Pește – Rețetă Pentru Iarnă din: peste proaspat, sare grosiera, ulei de masline extravirgin, boabe de piper, frunze de dafin, lamaie. Descoperă secretul conservării peștelui pentru iarnă cu această rețetă tradițională. Află cum să prepari o conservă de pește delicioasă și nutritivă, perfectă pentru a aduce gustul verii în zilele reci de iarnă. […]
Ardei cu mazare, orez si spanac
PrinteazaArdei cu mazare, orez si spanac din: ardei grasi, ceapa, ardei iute, cartofi, morcovi, mazare, orez, suc de rosii, spanac, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 10 ardei grasi
- 2 cepe
- 1 ardei iute
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 100g mazare din conserva
- 50g orez
- 300ml suc de rosii
- frunze de spanac
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Prajim ceapa tocata marunt. Adaugam cartofii taiați cubulețe, morcovii rasi, orezul si turnam 100ml suc de rosii.
Punem pe foc mic pâna când bobul de orez este fiert.
Adaugam mazarea si frunzele de spanac, presaram sare si piper dupa gust si mai fierbem 2-3 minute.
Pe parcursul prepararii, daca legumele scad prea mult, mai adaugam suc de rosii amestecat cu apa.
Taiem capacelele ardeilor, din partea cu codița si curațam bine. Ii spalam, ii umplem cu amestecul de orez cu legume si le punem capacelele.
Ii asezam in tava pe verticala, turnam 200ml suc de rosii si 100 ml apa. Coacem 60 minute la foc moderat.
Ardei cu mazare, orez si spanac
Pofta buna!
Conservă de Pește – Rețetă Pentru Iarnă
Ardeii umpluti imi plac, dar cu alta umplutura