Ardei mici umpluţi

Printeaza

Ardei mici umpluţi din: ceapa, ulei de floarea soarelui, usturoi, piure de rosii, coniac, ardei iute, ienibahar, cascaval, tarhon si ardei grasi.

Ingrediente:Ardei_mici_umpluti

  • 2 cepe, tocate marunt
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 4 catei de usturoi, tocat marunt
  • 2 linguri piure de rosii
  • 100 g coniac
  • 50 g ardei iute, tocat
  • 1/2 lingurita ienibahar macinat
  • 250 g orez cu bubul lung, fiert
  • 250 g cascaval, razuit
  • cateva fire de tarhon, tocat marunt
  • 16 ardei grasi mici sau 6 ardei obisnuiti

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200 C. Prăjeşte ceapa în ulei 10 min.

Adaugă usturoiul, piureul de roşii, alcoolul, ardeiul iute şi ienibaharul.

Fierbe înăbuşit câteva minute, adaugă orezul. Dă vasul deoparte şi adaugă caşcavalul şi tarhonul.

Taie ardeii în două şi curăţă-i de seminţe. Umple-i cu compoziţia şi dă latuptor 30 minpână când se înmoaie şi bronza se topeşte.

Ardei mici umpluţi

Ardei_mici_umpluti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.