Ardei si rosii umplute cu conopida

Printeaza

Ardei si rosii umplute cu conopida 

Ingrediente:

  • 3 roşii
  • 2 ardei graşi verzi
  • 1 ardei roşu
  • 3-4 bucheţele de conopidă fiartă
  • 2-3 linguri de maioneză
  • sare

 

Mod de preparare:

Ardei si rosii umplute cu conopida: Pasezi conopida, o amesteci cu maioneza şi dai piureul la frigider pentru 15 minute.

Intre timp scobeşti 2 roşii, presari sare şi le laşi să se scurgă puţin.

Ardeii îi cureţi de cotoare şi îi tai în jumătăţi. Umpli apoi roşiile şi jumătăţile de ardei cu piureul de conopidă.

Le aduci la masă imediat după ce le-ai pregătit.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.