Ardei si dovlecei umpluti cu soia

Printeaza

Ardei si dovlecei umpluti cu soia din: soia, ardei, dovlecei, ulei de masline, orez, marar, ou, sare, condiment, bulion, rosii, patrunjel.

Ingrediente:Ardei si dovlecei umpluti cu soia

  • 50 g soia granule
  • 4 ardei graşi
  • 2 dovlecei
  • 100 ml ulei de măsline
  • 1 lingură orez
  • 1 legătură mărar
  • 1 ou
  • sare
  • condiment din legume uscate
  • 1/2 lingurită cimbru uscat
  • 2 linguri bulion
  • 3 roşii
  • sare
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Fierbi 10 minute orezul spălat, în apă uşor sărată. Il scurgi şi îl treci rapid prin jet de apă.

Fierbi soia 5 minute împreună cu condimentul şi 1 lingură de ulei de măsline. O scurgi şi o amesteci cu orezul, oul bătut, 1 lingură de bulion, sare, cimbru şi mărar tocat.

Speli dovleceii, îi tai pe jumătate şi îi scobeşti. Cureti ardeii de cotoare şi seminţe. Fierbi miezul dovleceilor cu 1 lingură de bulion şi 2 roşii date pe răzătoare. Ii mixezi cu blenderul.

Umpli ardeii şi dovleceii cu soia, dar numai pe 3/4, pui câte un căpăcel din roşie şi îi aşezi într-un vas termorezistent.

Stropeşti legumele cu sosul şi uleiul, acoperi vasul cu capac şi îl dai la cuptor 25-30 de minute, la foc mediu. Serveşti ardeii şi dovleceii presăraţi cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.