Ardei cu sufleu de branza
PrinteazaO reteta delicioasa de ardei cu: oua, faina, unt, lapte, branza, cascaval, sare.
- 6 ardei graşi
- 2 ouă
- 1 lingură cu făină
- 2 linguri cu unt
- 1 1/2 ceşcuţe cu lapte sau apă
- 200 g brânză rasă
- 150 g caşcaval
- sare
Mod de preparare:
Prăjeşte uşor făina cu o lingură cu unt. Stinge cu lapte şi amestecă energic până obţii un sos gros. Adaugă brânza rasă şi un praf de sare.
Incorporează gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă. Taie la fiecare ardei gras câte un căpăcel. Scoate cu grijă cotorul, seminţele şi nervurile.
Umple-i cu amestecul de brânză. Aşază-i într-o tavă unsă cu unt şi rade caşcaval deasupra. Lasă-i la cuptor până se topeşte caşcavalul, aproximativ 15 minute.
Ardei cu sufleu de branza
Pofta buna!