Ardei umplut cu carne de vita in sos de iaurt

Printeaza

Ardei umplut cu carne de vita in sos de iaurt din: ardei, carne tocata de vita, ore, ceapa, iaurt, lapte batut, bulion, ulei, sare, piper.

Ingrdiente:Ardei_umplut_cu_carne_de_vita_in_sos_de_iaurt

  • 1 kg ardei
  • 500 g carne tocată de vită
  • 1 ceşcuţă cu orez
  • 1 ceapă
  • 200 g iaurt
  • 2 linguri cu lapte bătut
  • 1 linguriţă cu bulion
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fierbe orezul. Amestecă-l cu ceapa tocată, carnea şi două linguri cu apă. Pre­sară un praf de sare şi piper.

Separat, indeparteaza cotorul ardeilor. Umple-i cu amestecul de carne şi rumeneşte-i în ulei.

Aşază-i într-un vas şi stropeste-i cu ulei si bulion dizolvat in 200 ml de apa.

Lasă-i la cuptor, să fiarbă, la foc moderat. Serveşte-i cu iaurt amestecat bine cu lapte batut.

Ardei umplut cu carne de vita in sos de iaurt

Ardei_umplut_cu_carne_de_vita_in_sos_de_iaurt

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.