Ardei umplut cu carne de vita in sos de iaurt
PrinteazaArdei umplut cu carne de vita in sos de iaurt din: ardei, carne tocata de vita, ore, ceapa, iaurt, lapte batut, bulion, ulei, sare, piper.
- 1 kg ardei
- 500 g carne tocată de vită
- 1 ceşcuţă cu orez
- 1 ceapă
- 200 g iaurt
- 2 linguri cu lapte bătut
- 1 linguriţă cu bulion
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbe orezul. Amestecă-l cu ceapa tocată, carnea şi două linguri cu apă. Presară un praf de sare şi piper.
Separat, indeparteaza cotorul ardeilor. Umple-i cu amestecul de carne şi rumeneşte-i în ulei.
Aşază-i într-un vas şi stropeste-i cu ulei si bulion dizolvat in 200 ml de apa.
Lasă-i la cuptor, să fiarbă, la foc moderat. Serveşte-i cu iaurt amestecat bine cu lapte batut.
Ardei umplut cu carne de vita in sos de iaurt
Pofta buna!