Taie capacul ardeilor şi roşiilor, îndepărtează seminţele din ardei şi scoate miezul roşiilor.
Toacă mărunt ceapa, taie ciupercile cubuleţe şi dă morcovul pe râzătoare.
Pune legumele într-o tigaie cu ulei şi înăbuşă-le 7-8 minute. Adaugă orezul, verdeaţa tocată mărunt, o ceşcuţă de apă şi potriveşte de sare şi piper.
Lasă să dea în câteva clocote, dă deoparte să se răcorească, apoi umple ardeii şi roşiile cu acest amestec.
Aşază legumele umplute într-un vas, pune-le capacele. Dizolvă bulionul în apă, adaugă miezul roşiilor tocat mărunt, sare şi piper dacă e cazul şi toarnă peste legumele din vas cât să le cuprindă.
Acoperă vasul cu folie de aluminiu şi dă-l la cuptor, la foc mediu, 25-30 de minute, apoi scoate folia şi mai lasă-l 15-20 de minute.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.