Ardei umplut cu ton şi feta

Printeaza

O reteta de ardei umplut cu ton si feta din: ardei, ulei de masline, branza feta si ton in sos propriu.

Ingrediente:Ardei umplut cu ton şi feta

  • 1 ardei
  • 10 ml ulei de măsline
  • 50 g brânză feta
  • 50 g ton  în sos propriu

 

Mod de preparare:

Tai ardeiul în patru şi îl pui la copt pe grila din cuptor, cu coaja în sus, după ce cuptorul a fost preîncălzit. Laşi ardeiul la copt până când coaja începe să se umfle. Pui bucatile de ardei copt intr-o farfurie ai le indepartezi coaja si semintele.

Dai deoparte o lingura de branza feta, iar restul o pui intr-un vas, cu tonul si putin ulei de masline.

Amesteci bine pentru a obtine o pasta cremoasa. Pui aceasta pasta pe bucatile de ardei copt si lasi 30 de minute sa se raceasca. Inainte de servire, presari peste ardei restul de branza sfaramata si stropesti totul cu ulei de masline.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.