Ardei umpluti cu branza si patrunjel

Printeaza

Ardei umpluti cu branza si patrunjel din: branza uscata, oua, ardei capia, patrunjel.

Ingrediente:

  • 500 g brânză uscată
  • 3 ouă
  • ardei capia
  • pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Ardei umpluti cu branza si patrunjel: Se sfărâmă brânza cu o furculiţă şi se amestecă bine ccu ouăle şi pătrunjelul verde tocat mărunt.

Se umplu cu acest amestece ardeii şi se pun într-o tavă. Se stropesc cu puţin ulei şi se lasă cââteva minute la cuptor, la foc slab.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.