Ardei umpluti cu branza telemea
PrinteazaArdei umpluti cu branza telemea din: ardei, branza telemea si branza de vaci, unt, marar, ceapa, rosie.
- 4 ardei
- 1 ceapa
- 200 gr. brinza telemea
- 50-100 gr. brinza de vaci
- 1 lingura marar tocat
- 50 gr. unt
- 1 rosie
Mod de preparare:
Se spala ardeii, se scot cotoarele, se scutura bine de seminte, se spala din nou si se asaza pe un servet curat sa se scurga bine.
Brinza telemea rasa se amesteca cu brinza de vaci si untul, frecind cu o lingura de lemn pina se obtine o pasta omogena.
Se amesteca apoi cu mararul sau cu ceapa si se umplu ardeii.
Ardeii se pun in frigider, pentru ca sa se intareasca umplutura.
Cind se servesc, se taie in 4-5 felii, pe lat Se asaza pe o farfurie si se garnisesc cu felioare de rosii.
Pofta buna!