Ardei umpluti cu carne de curcan si urda

Printeaza

Ardei umpluti cu carne de curcan si urda din: urda degresata, piper, sare, carne tocata, ardei gras.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_carne_de_curcan_si_urda

  • 30 grame urda degresata (sau orice alta branza slaba, maruntita)
  • 1 praf de piper negru
  • 1 praf de sare
  • 120 grame carne tocata de curcan
  • 1 ardei gras rosu

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius, taiati cotorul ardeiului si indepartati semintele din interior.

Amestecati carnea de curcan cu piperul si sarea, apoi umpleti ardeiul cu aceasta compozitie, acoperiti-l cu folie de copt si introduceti-l la cuptor timp de 30 de minute.

Cand carnea de devine maronie, puneti branza deasupra ardeiului si mai coaceti preparatul inca 10 minute.

Consumati ardeiul umplut doar dupa ce se raceste foarte bine.

Ardei umpluti cu carne de curcan si urda

Ardei_umpluti_cu_carne_de_curcan_si_urda

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.