Ardei umpluti cu carne de curcan
PrinteazaArdei umpluti cu carne de curcan din: ardei grasi, ulei, boabe de fasole rosie, ceapa, piept de curcan, rosii pasate, sare, piper.
- 4 ardei grasi rosii
- 3 linguri ulei
- 200 g boabe de fasole rosie (conserva)
- 1 ceapa
- 500 g piept de curcan tocat
- 200 g rosii pasate (conserva)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 250°C. Se pregătesc ardeii, se ung cu 1 lingură de ulei şi se coc la cuptor, întorcându-se pe ambele feţe.
Se scot şi se acoperă cu un prosop de bucătărie umed, se lasă să se odihnească şi se decojesc.
Se spală boabele de fasole, se scurg şi se toacă grosier. Se curăţă ceapa şi se toacă; se căleşte în 2 linguri de ulei.
Se adaugă carnea tocată, se căleşte. Se adaugă roşiile pasate, se condimentează şi se lasă să fiarbă 5i min. la foc mijlociu.
Se adaugă fasolea, siare şi piper.
Se crestează ardeii într-o parte şi se curăţă de cotoare şi de pieliţe. Se umplu cu amestecul de carne; se ornează după fantezie. Se servesc cu garnitură de orez.
Ardei umpluti cu carne de curcan
Pofta buna!