Ardei umpluti cu carne tocata de porc si ceapa verde

Printeaza

Ardei umpluti cu carne tocata de porc si ceapa verde: ceapa verde, oua, marar, piper, ulei, suc de rosii, faina, sare, concentrat de legume, carne tocata de porc.

Ingrediente:

  • 1 kg ardei graşi
  • 1 kg carne tocata de porc
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 ouă
  • 2 legături mărar
  • 1/2 linguriţă piper
  • 300 ml ulei
  • 1 I suc de roşii
  • 50 g făină albă
  • un praf de sare
  • un praf de concen­trat de legume

Mod de preparare:

Toci carnea împreună cu ceapa. Mărarul verde îl tai mărunt. Pui carnea într-un vas, adaugi ore­zul, jumătate din cantitatea de mărar, piper şi sare.

Amesteci până se leagă compoziţia şi după aceea umpli ardeii, lei o tavă şi aşezi ardeii, pui jumătâte din cantitatea de suc de roşii şi com­pletezi cu apă până ardeii sunt bine acoperiţi.

Introduci tava în cuptorul bine încins pentru 1 oră. Separat, amesteci uleiul cu făina şi subţiezi cu sucul de roşii rămas şi puţină apă.

Pui un praf de sare şi de piper, presari restul de mărar şi torni compoziţia peste ardei. îi mai ţii la cuptor încă 20 de minute.

Apoi scoţi ardeii pe un platou şi îi serveşti la masă cu smântână deasupra.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.