Ardei umpluti cu carne de vita si ceapa din: ardei graşi, carne tocata de vita, ceapa, oua, suc de rosii, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
8 ardei graşi
300 g carne tocată de vită
2 cepe mici
2 ouă
200 ml suc de roşii
2-3 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare:Ceapa se curăţă şi se spală bine, apoi se taie mărunt.
Se căleşte în ulei încins, atât cât să-şi schimbe culoarea. Carnea tocată se amestecă bine cu ceapa călită uşor.
In compoziţie se pun sare şi piper, se mai frământă puţin cu mâna, apoi se adaugă ouăle şi se omogenizează.
Se umplu ardeii curăţaţi cu amestecul de carne si se pun la fiert întâi cu apă, 20 de minute, după care se toarnă sucul de roşii si se mai lasă la fiert 20 de minute. Se servesc calzi cu sos.
Ardei umpluti cu ton si masline verzi din: ardei grasi, ton, masline verzi, ceapa verde, branza de burduf, ceapa rosie, busuioc. Ingrediente: 4 ardei graşi roşii Pentru umplutura 1: 2 conserve ton 50 g măsline verzi cu ardei, feliate 2 fire ceapă verde Pentru umplutura 2: 200 g brânză de burduf 1/2 ardei gras galben […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.