Ardei umpluti cu carne de vita in sos din: ardei grasi, carne tocata de vita, ceapa, oua, suc de rosii, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
8 ardei grasi
300 g carne tocata de vita
2 cepe mici
2 oua
200 ml suc de rosii
2-3 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Ceapa se curăţă şi se spală bine, apoi se taie mărunt. Se căleşte în ulei încins, atât cât să-şi schimbe culoarea. Carnea tocată se amestecă bine cu ceapa călită uşor.
In compoziţie se pun sare şi piper, se mai frământă puţin cu mâna, apoi se adaugă ouăle şi se omogenizează.
Se umplu ardeii curăţaţi cu amestecul de carne si se pun la fiert întâi cu apă, 20 de minute, după care se toarnă sucul de roşii si se mai lasă la fiert 20 de minute. Se servesc calzi cu sos.
Ardei umpluti cu feta din: ulei de masline, usturoi, ceapa, rosii, supa de legume, oregano, grau, nuci de pin, ardei, spanac, feta, sare, piper. Ingrediente: 3 linguri ulei de măsline 2 catei usturoi, tocat 1 ceapă mică, tocata 450gr rosii tocate 2 ½ cesti de supa de legume 2 ½ lingurițe oregano uscat 1 cană […]
Ardei umpluti cu quinoa din: ardei, quinoa, apa, dovlecel, ceapa, feta, sare, piper. Ingrediente: 4 ardei roșii 1 ceasca quinoa 2 cești de apă 1 dovlecel mic ½ ceapă feta sare si piper Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 170C. Amestecați 1 cană quinoa cu 2 cani de apă și aduceti la fierbere, se acoperă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.