Ardei umpluti cu ciuperci si vinete
PrinteazaArdei umpluti cu ciuperci si vinete din: ardei, ceapa, ulei, ciuperci, cartofi, morcovi, vânătă, orez, pastă de roşii, verdeaţă, piper, concentrat de legume.
Ingrediente:
- 12-13 ardei
- 4-5 cepe
- 200 ml ulei
- 4-5 ciuperci
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 1 vânătă coaptă
- 2 căni de orez
- 2 linguri pastă de roşii
- verdeaţă
- 1 linguriţă piper
- 1 linguriţă concentrat de legume
Mod de preparare:
Cureţi ardeii de cotoare, îi speli şi îi laşi la scurs. Toci ceapa mărunt şi o pui la călit împreună cu ciupercile.
Adaugi morcovul ras pe răzătoarea fină, cartoful ras şi stors şi puţină apă. Laşi totul pe foc până ce încep legumele să se rumenească.
Adaugi vânătă tocată, orezul spălat, pasta de roşii, 2 căni de apă caldă şi ţii totul pe foc până ce orezul este pe jumătate umflat.
Adaugi verdeaţa, concentratul de legume şi piperul.
Umpli ardeii pe care îi pui la fiert cu un sos obţinut din câteva roşii răzuite, călite in ulei, o lingurita de faina si apa.
Ardei umpluti cu ciuperci si vinete
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/ardei-umpluti-cu-ciuperci-si-vinete html