Ardei umpluti cu ciuperci

Printeaza

Ardei umpluti cu ciuperci din: ardei, ceapa, morcovi, ciuperci, orez, ulei, patrunjel, rosii, sare, piper.

Ingrediente:

  • 8 ardei graşi
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • 10 ciuperci potrivite
  • 1 cană orez
  • 4 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 roşii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Ardei umpluti cu ciuperci:

Scoţi cotoarele ardeilor, îi speli şi îi pui la scurs. în uleiul încins căleşti ceapa tăiată mărunt.

Adaugi morcovii daţi prin răzătoarea mare, amesteci şi laşi pe foc 1-2 minute.

Cureţi şi toci ciupercile, apoi le pui în tigaie cu celelalte ingrediente, să se înmoaie.

Speli orezul, îl adaugi în compoziţie, amesteci, condimentezi cu sare şi piper şi mai laşi 5 minute.

Opreşti focul, adaugi şi pătrunjelul tocat şi dai deoparte.

Umpli ardeii cu compoziţia obţinută, îi aşezi într-o cratiţă, apoi tai roşiile felii şi pui capace la ardei.

Acoperi cu apă şi îi pui la fiert, aproximativ o oră.

Ii poţi servi calzi sau reci.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.