Ardei umpluti cu carne de oaie
PrinteazaArdei umpluti cu carne de oaie din: ardei, ceapa, carne de oaie, sare, piper, orez, boia, patrunjel, telina, rosii cherry, ou.
- 12 ardei
- 1 ceapa
- 1/2 kg carne tocata de oaie
- sare
- piper
- 100 g orez
- 1 lingurita boia dulce
- verdeata (patrunjel, telina)
- cateva rosii cherry
- 1 ou
Mod de preparare:
Speli ardeii, le scoti cotoarele si apoi ii umpli cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt o calesti in ulei, adaugi carnea tocata, condimentele de mai sus, verdeata taiata marunt, oul batut si orezul. Dupa ce ai umplut ardeii, ii asezi intr-o cratita, ii acoperi cu apa, iar in interiorul ardeilor adaugi rosiile cherry.
Lasi sa fiarba ardeii si apoi ii servesti cu smantana deasupra sau simpli.
Pofta buna!