Ardei umpluti cu carne de porc si orez

Printeaza

Ardei umpluti cu carne de porc si orez din: ardei, carne de porc tocata, orez, ou, ceapa, morcov, faina, sare, piper, patrunjel, pasta de tomate, ulei, rosii, apa.

Ingrediente:Ardei umpluti cu carne de porc si orez

  • 7-8 ardei
  • 500 g carne de porc tocată
  • 100 g orez
  • 1 ou
  • 5-6 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 lingură făină
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • 4 linguri pastă de tomate
  • ulei
  • 1 kg roşii
  • apă

 

Mod de preparare:

Tai capacele ardeilor şi le scoţi seminţele.

Toci cepele şi le căleşti în ulei până când devin uşor sticloase. Pui morcovii curăţaţi şi daţi prin răzătoarea mică. După 2-3 minute, adaugi orezul spălat şi mai laşi pe foc până se înmoaie puţin, amestecând constant.

Dai deoparte şi laşi orezul să se răcească. Adaugi carnea, oul, făina, pasta de tomate, sare, piper şi pătrunjel tocat. Amesteci şi umpli ardeii cu această compoziţie. Ai grijă să nu fie foarte plini, deoarece orezul se va umfla la fierbere şi ardeii vor crăpa.

Descojeşti roşiile şi le pasezi. Pui sucul în oală, alătun de ardei, mai adaugi puţină apă şi laşi ardeii să fiarbă la foc mic.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.