Ardei umpluti cu carne si orez
PrinteazaArdei umpluti cu carne si orez din: ardei, carne, orez, patrunjel, suc de rosii, faina, telina, ulei, iaurt.
- 2 ardei graşi
- 100 g carne fiartă
- 1 lingură orez fiert
- pătrunjel verde
- 100 ml suc de roşii
- 1/2 linguriţă făină
- 1 frunză de ţelinâ
- 15 g ulei
- 2 linguri iaurt
Mod de preparare:
Se curăţă ardeii în interior, se spală şi se fierb 2-3 clocote. Se prepară umplutura, procedand în continuare ca la roşiile umplute.
Se pun într-o crăticioară cu 2-3 linguri de apă caldă şi se acoperă cu sucul de roşii amestecat cu făina şi uleiul. Se odaugă frunză de ţelină şi se pun să fiarbă la cuptor 10-15 minute.
Se servesc cu iaurt si verdeaţă.
Pofta buna!