Ardei umpluti cu carne tocata de curcan
PrinteazaArdei umpluti cu carne tocata de curcan din: ardei, carne de curcan, ceapa, morcov, orez, ulei, sare.
- 8 ardei graşi de culori diferite
- 1/2 kg carne tocată de curcan
- o ceapă
- un morcov
- o legătură pătrunjel
- 100 g orez
- 4-5 linguri ulei
- 300 ml borş
- sare
- piper
Mod de preparare:
In ulei se pun ceapa tocată şi morcovul ras la călit. Se adaugă carnea şi orezul şi se lasă 10 minute pe foc amestecând continuu.
Se potriveşte apoi gustul de sare, piper şi pătrunjel.
Ardeii se curăţă, se umplu cu amestecul de carne şi se aşază într-un vas de cuptor. Se toarnă borşul, se completează cu apă, se acoperă cu folie de aluminiu şi se lasă 30 de minute la cuptor.
Pofta buna!