Ardei umpluti cu ciuperci si patrunjel
PrinteazaArdei umpluti cu ciuperci si patrunjel din: ardei, ciuperci, untdelemn, orez, patrunjel, ceapa, sare, piper, bulion, faina, apa.
- 3 ardei
- 50 g ciuperci
- 2 linguri untdelemn
- 2 linguri orez
- pătrunjel verde tocat
- o ceapă
- sare
- piper
- o jumătate pahar bulion de roşii
- o linguriţă făină
- o jumătate pahar apă
Mod de preparare:
Ciupercile, curăţate de coajă, spălate şi storse, se prăjesc în untdelemnul încins, se adaugă pătrunjelul, spălat şi tocat, orezul, ales, spălat, fiert, sare şi piper.
Cu această compoziţie se umplu ardeii curăţaţi de seminţe şi cotor.
Ardeii se aşează apoi într-o cratiţă, se toarnă peste ei sosul făcut din untdelemn, faină, ceapă şi bulion şi se dau la cuptor ca să scadă bine.
Pofta buna!