Ardei umpluti cu ciuperci si patrunjel

Printeaza

Ardei umpluti cu ciuperci si patrunjel din: ardei, ciuperci, untdelemn, orez, patrunjel, ceapa, sare, piper, bulion, faina, apa.

Ingrediente:Ardei umpluti cu ciuperci si patrunjel

  • 3 ardei
  • 50 g ciuperci
  • 2 linguri untdelemn
  • 2 linguri orez
  • pătrunjel verde tocat
  • o ceapă
  • sare
  • piper
  • o jumătate pahar bulion de roşii
  • o linguriţă făină
  • o jumătate pahar apă

 

Mod de preparare:

Ciupercile, curăţate de coajă, spălate şi storse, se prăjesc în untdelemnul încins, se adaugă pătrunjelul, spălat şi tocat, orezul, ales, spălat, fiert, sare şi piper.

Cu această compoziţie se umplu ardeii curăţaţi de seminţe şi cotor.

Ardeii se aşează apoi într-o cratiţă, se toarnă peste ei sosul făcut din untdelemn, faină, ceapă şi bulion şi se dau la cuptor ca să scadă bine.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.