Ardei umpluti cu curcan
PrinteazaArdei umpluti cu curcan din: ardei capia, carne tocata de curcan, ceapa verde, ceapa, pastra de ardei dulce, ulei, sare, piper si smantana.
- 8 ardei capia
- 350 g carne tocată de curcan
- o legătură ceapă verde
- o ceapă
- 2 linguriţe pastă de ardei dulce
- ulei
- sare
- piper
- 2 linguri smântână
Mod de preparare:
Cele două tipuri de ceapă se taie mărunt si se pun la călit. După ce s-au înmuiat, se adaugă carnea.
Se lasă să-şi schimbe culoarea, se adaugă pasta de ardei, se amestecă, se potriveşte de sare si piper si se lasă pe foc 10 minute. Se dă apoi la răcit.
Ardeii se taie în două pe lung si se curăţă, se ung jumătăţile cu ulei si se asează în tava de copt.
Se amestecă smântână cu toată carnea, se umplu jumătăţile de ardei si se dau la cuptor pentru 20 de minute.
Ardei umpluti cu curcan
Pofta buna!