Ardei umpluti cu curcan

Printeaza

Ardei umpluti cu curcan din: ardei capia, carne tocata de curcan, ceapa verde, ceapa, pastra de ardei dulce, ulei, sare, piper si smantana.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_curcan

  • 8 ardei capia
  • 350 g carne tocată de curcan
  • o legătură ceapă verde
  • o ceapă
  • 2 linguriţe pastă de ardei dulce
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smântână

 

Mod de preparare:

Cele două tipuri de ceapă se taie mărunt si se pun la călit. După ce s-au înmuiat, se adaugă carnea.

Se lasă să-şi schimbe culoarea, se adaugă pasta de ardei, se amestecă, se potriveşte de sare si piper si se lasă pe foc 10 minute. Se dă apoi la răcit.

Ardeii se taie în două pe lung si se curăţă, se ung jumătăţile cu ulei si se asează în tava de copt.

Se amestecă smântână cu toată carnea, se umplu jumătăţile de ardei si se dau la cuptor pentru 20 de minute.

 

Ardei umpluti cu curcan

Ardei_umpluti_cu_curcan

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.