Ardei umpluti cu fasole boabe

Printeaza

Ardei umpluti cu fasole boabe din: orez, fasole, morcovi, ceapa, rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ardei umpluti cu fasole boabe

  • 100 g orez
  • 150 g boabe de fasole
  • 2 morcovi
  • ceapă
  • 3 roşii
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se curăţă ardeii de sâmburi şi se fierbe fasolea, încingem 2 linguri de ulei într-o cratiţă, punem ceapa tocată, orezul, morcovul ras şi turnăm 300 ml apă.

Lăsăm să fiarbă pe foc mic. Când pilaful de orez este aproape gata, adăugam fasolea fiartă, sare şi piper după gust şi oprim focul. Umplem ardeii cu umplutura de fasole.

 

Decojim roşiile şi le tocăm. Incingem 2 linguri de ulei într-o cratiţă şi prăjim roşiile. Punem sare după gust. Aşezăm ardeii vertical, în acest sos, turnăm apă cât să nu îi acopere şi coacem la cuptor o oră la foc mic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.