Ardei umpluţi cu ficăţei şi pipote de pui
PrinteazaArdei umpluţi cu ficăţei şi pipote de pui din: ardei grasi, ficatei, pipote, ceapa, oua, paine, sare, patrunjel, lapte.
- 4 ardei graşi
- 200 g ficăţei
- 100 g pipote de pui
- 1 ceapă
- 5 ouă
- 2 felii de pâine
- sare
- 1 legătură pătrunjel verde
- 1 ceaşcă lapte
Mod de preparare:
Speli ficăţeii şi pipotele, le pui la fiert în apă cu sare, iar separat fierbi 3 ouă. După ce au fiert toate, treci carnea cu ouăle şi ceapa curăţată prin maşina de tocat, apoi adaugi în compoziţie ouăle crude rămase, pâinea înmuiată în lapte şi presată bine, puţină sare şi pătrunjel tocat.
Cureţi apoi ardeii, îi speli şi îi umpli cu compoziţia pregătită şi-i aşezi într-o cratiţă. Torni apă cât să-i cuprindă, pui cratiţei capac şi o dai la cuptor pentru 30 de minute.
Ardei umpluţi cu ficăţei şi pipote de pui
Poftă bună!
Incoming search terms:
- ardei umpluti cu ficatei de pui