Ardei umpluti cu hribi

Printeaza

Ardei umpluti cu hribi

Ingrediente:Ardei umpluti cu hribi

  • 8 ardei graşi (de la congelator sau din saramură)
  • 3 cepe
  • 150 g hribi
  • 100 g orez
  • 250 g suc de roşii
  • 1 ceaşcă ulei
  • 50 g făină
  • sare
  • condimente
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa în jumătate din cantitatea de ulei, adaugi orezul, apoi hribii, care au fost tăiaţi mărunt şi fierţi. Mai adaugi 2 ceşti cu zeama în care au fiert hribii, după care laşi să fiarbă com­poziţia la foc mic până când scade.

Se adaugă sare, piper, făină, verdeaţă şi câteva linguri de suc de roşii. Umpli ardeii cu compoziţia obţinută, îi aşezi în tavă, pui peste ei restul sucului de roşii, restul de ulei şi îi dai la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.