Ardei umpluti cu hribi
PrinteazaArdei umpluti cu hribi
- 8 ardei graşi (de la congelator sau din saramură)
- 3 cepe
- 150 g hribi
- 100 g orez
- 250 g suc de roşii
- 1 ceaşcă ulei
- 50 g făină
- sare
- condimente
- verdeaţă
Mod de preparare:
Căleşti ceapa în jumătate din cantitatea de ulei, adaugi orezul, apoi hribii, care au fost tăiaţi mărunt şi fierţi. Mai adaugi 2 ceşti cu zeama în care au fiert hribii, după care laşi să fiarbă compoziţia la foc mic până când scade.
Se adaugă sare, piper, făină, verdeaţă şi câteva linguri de suc de roşii. Umpli ardeii cu compoziţia obţinută, îi aşezi în tavă, pui peste ei restul sucului de roşii, restul de ulei şi îi dai la cuptor pentru 30 de minute.
Pofta buna!