Ardei umpluti cu legume si masline

Printeaza

Ardei umpluti cu legume si masline din: ardei, ceapa, ulei, sare, piper, usturoi, ciuperci, orez, cascaval, porumb, masline, patrunjel.

Ingrediente:Ardei umpluti cu legume si masline

  • 6 ardei graşi roşii
  • 2 cepe mari
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 3-4 căţei usturoi pisaţi
  • 100 g ciuperci feliate
  • 150 g orez
  • 150 g caşcaval vegetal
  • 50 g porumb dulce, din conservă
  • 50 g măsline negre, feliate
  • 3 linguri seminţe de pin, prăjite
  • 3 linguri pătrunjel tocat
  • frunze de ceapă verde, pentru decor
  • 450 ml apă

 

Mod de preparare:

Speli ardeii, îi tai în două, pe lungime, îi cureţi de seminţe şi îi laşi la scurs cu gura în jos. Căleşti ceapa în ulei, până devine sticloasă, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi adaugi usturoiul.

Sotezi câteva minute şi pui ciupercile, orezul spălat şi apa. Când scade lichidul, opreşti focul.

Umpli jumătăţile de ardei cu amestecul călit, razi caşcavalul vegetal, presari boabele de porumb scurse, măslinele, seminţele de pin şi pătrunjelul tocat.

Ii aşezi într-o tavă şi îi dai la cuptor până când se topeşte caşcavalul.

Ii serveşti calzi, decoraţi cu ceapă verde tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.