Ardei umpluti cu miel si curcan
PrinteazaArdei umpluti cu miel si curcan din: pasta de tomate, amidon, zahar, ardei grasi, kaizer, carne de miel, piept de curcan, ceapa, orez, verdeata, sare, piper, condiment.
- 4 linguri pastă de tomate
- 1 lingură amidon
- 1 linguriţă zahăr
- 12-14 ardei graşi
- 4 felii de kaizer
- 250 g carne de miel
- 250-400 g piept de curcan
- 4 cepe
- 2 ceşcuţe de orez
- 1 legătură verdeaţă
- sare
- piper negru măcinat
- condiment din legume uscate
Mod de preparare:
Toci ceapa şi o căleşti în ulei, împreună cu orezul, verdeaţa tocată mărunt, sare, piper şi celelalte condimente. La acestea adaugi carnea tocată şi kaizerul tăiat cujpuleţe.
Speli ardeii, îi cureţi de seminţe şi îi umpli cu această compoziţie. îi aşezi într-o cratiţă sau tavă şi torni apă cât să-i acopere, apoi îi introduci în cuptor.
Cu 15 minute înainte de a fi gata, torni peste ardei un amestec făcut din pasta de roşii subţiată cu apă, zahăr şi amidon. Introduci din nou tava la cuptor, ca să mai fiarbă ardeii în acest amestec.
Pofta buna!