Ardei umpluti cu mozzarella si busuioc

Printeaza

Ardei umpluti cu mozzarella si busuioc din: ardei, mozzarella, migdale, busuioc.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_mozzarella_si_busuioc

  • 8 ardei gras
  • 250 g mozzarella
  • 2 linguri migdale feliate
  • busuioc

 

 

Mod de preparare:

Ardeii tăiati pentru a fi umpluti si curătati de seminţe şi filamente se pun pe tablă 2 minute. Se retrag apoi si se aşază intr-o formă de cuptor.

Brânza se trece prin răzătoare şi se amestecă cu migdalele feliate şi busuiocul proaspăt tăiat mărunt. Se umplu ardeii, se toarnă apă cât să acopere sfertul de jos al ardeilor şi se lasă la cuptor 30 de minute.

Ardei umpluti cu mozzarella si busuioc

Ardei_umpluti_cu_mozzarella_si_busuioc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.