Ardei umpluti cu orez (de post)

Printeaza

Ardei umpluti de postArdei umpluti cu orez (de post)

Ingrediente:

  • ardei
  • orez
  • morcov
  • condimente
  • piper
  • pâine
  • roşii

 

Mod de preparare:

Tai pâinea felii, apoi cubuleţe mici, pe care le prăjeşti fără ulei (pe plită sau la cuptor). Razi mor­covul, îl amesteci cu orezul, pâinea prăjită cubuleţe,condimentele, piperul şi sarea după gust.

Umpli ardeii, iar drept capac le pui fiecăruia o feliuţă de roşie. Aşezi ardeii într-o tavă înaltă sau o cratiţă să-i poţi acoperi cu apă şi ulei şi îi dai la cuptor până a fiert orezul.

Mai laşi puţin să scadă sosul. Pâinea folosită nu trebuie să fie proaspătă, este mai bine dacă este puţin mai tare.

Ardei umpluti de post

Ardei umpluti cu orez (de post)

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.