Ardei umpluţi cu orez si branza de capra
PrinteazaO reteta delicioasa de ardei umpluti cu: ardei gras rosu, orez, sare, piper, rosii, sos pesto, masline, branza de capra.
- 4 ardei graşi roşii
- 500g de orez fiert
- sare
- piper
- 2 roşii mărunţite
- 2 linguri de sos pesto
- o mână de măsline negre, curăţate de sâmburi şi tocate
- 200g de brâncă de capră
Mod de preparare:
Cu ajutorul unui cuţit mic tăiaţi căpăcelul ardeilor, apoi curăţaţi-i de seminţe. Aşezaţi ardeii pe o farfurie, cu partea tăiată-în sus, şi daţi la microunde pe putere mare pentru 5-6 minute, până când se înmoaie şi capătă un aspect veştejit.
In timp ce ardeii sunt la microunde, amestecaţi orezul cu sosul pesto, măslinele si două treimi din cantitatea de brânză.
Umpleţi ardeii cu amestecul de orez, aşezaţi deasupra restul de brânză şi daţi din nou la microunde pentru 8-10 minute, până când orezul s-a încins. Dacă doriţi, puteţi să daţi la final ardeii la cuptor, ca să se rumenească.
Ardei umpluţi cu orez si branza de capra
Pofta buna!
De mancat ardeii astia
Nu sunt cine stie ce
Nici mie nu-mi plac