Ardei umpluti cu pasta de carnati
PrinteazaArdei umpluti cu pasta de carnati din: carnati polonezi, carnati afumati, ardei, oua, mustar, smantana, patrunjel verde.
- 250 g cârnaţi polonezi
- 250 g cârnaţi afumaţi
- 10 ardei graşi roşii (de dimensiuni mai mici)
- 2 ouă
- muştar
- smântână
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Se decojesc cârnaţii, apoi se taie cuburi şi se dau prin maşina de tocat. în tocătura obţinută se adaugă apoi ouăle fierte tari şi tăiate cuburi, două linguriţe de muştar şi o lingură de smântână.
Se amestecă foarte bine, se presară puţină boia şi, acoperind cratiţa cu folie de aluminiu, se păstrează timp de o oră în frigider. Se curăţă ardeii, se spală şi, după ce s-au scurs, se umplu cu pastă de cârnaţi.
Partea dinspre deschizătură se presară cu pătrunjel verde, tocat mărunt.
Pofta buna!