Ardei umpluţi cu peşte oceanic, raci sau creveţi cu maioneză

Printeaza

Ardei umpluţi cu peşte oceanic, raci sau creveţi cu maioneză 

Pentru: 12 persoane

Ingrediente:Ardei umpluţi cu peşte oceanic, raci sau creveţi cu maioneză

  • 72 ardei graşi
  • 1 cutie cu ton sau 1 kg peşte oceanic
  • 20 raci sau 1 cutie ere­veţi
  • 30 măsline
  • 150 g ulei
  • 7/2 linguriţă muştar
  • 1 ou
  • sare
  • lămîie
  • 6 fileuri de anşoa

 

Mod de preparare:

Ardeii se taie în două şi se curăţă de seminţe. Separat se prepară o ma­ioneză picantă din ulei, 1 gălbenuş, sare, muştar, zeamă de lămîie şi cu pu­ţină ceapă verde totatâ.

Tonul şi creveţii se taie bucăţele,peştele congelat şi racii se fierb, se dezosează şi se amestecă cu jumătate din maioneză. Se umplu ardeii (jumătăţile) şi se napează cu restul de maioneză.

Se garnisesc cu măsline şi fileuri de anşoa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.