Ardei umpluţi cu piure de legume

Printeaza

Ardei umpluţi cu piure de legume

Ingrediente:Ardei umpluţi cu piure de legume

  • 10-12 ardei graşi
  • 5-6 cartofi
  • 2 mâini de fasole verde
  • 1 mână de mazăre
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1/2 ţelină
  • 2 morcovi
  • frunze de pătrunjel
  • 8-10 roşii
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei

 

Mod de preparare:

Coci ardeii, îi cureţi bine de pieliţe şi le îndepărtezi cotoarele. Pui apoi la fiert cartofii, morcovii, mazărea, fasolea, rădăcina de pătrunjel, ţelina. Le scurgi bine, le pasezi, adaugi sarea, piperul şi eventual pesmet, în cazul în care compoziţia este cam moale.

Umpli ardeii cu piureul de legume şi le pui capace din roşii. Ungi un vas termorezistent sau o tavă cu ulei, aşezi ardeii şi îi dai la cuptor pentru 15-20 de minute. După ce îi scoţi, îi poţi servi cu brânză de oi rasă sau smântână peste care presari pătrunjel. Sunt delicioşi!

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.