Ardei umpluti cu pui si masline

Printeaza

O reteta de ardei umplu cu piept de pui tocat, masline, ceapa, putin orez, ou, cascaval, marar, sare si piper.

Ingrediente:Ardei umpluti cu pui si masline

  • 10-12 ardei
  • 800 g piept de pui tocat
  • 200 g masline rondele
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta de orez
  • 1 ou
  • 200 g cascaval
  • marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un cas­tron, amestecă bine carnea de pui cu orezul fiert separat, ceapa toca­tă, măslinele, mărarul tocat şi oul bătut cu un praf de sare şi piper.

Cu amestecul astfel obţinut, umple ardeii curăţaţi de cotor şi seminţe. Aşază ardeii într-un vas termore- zistent. Acoperă cu apă şi lasă la cuptor, la foc moderat.

Când sunt bine pătrunşi, scurge-i bine de zeamă şi rade deasupra caşcaval. Aşază câteva rondele de măsline şi mai lasă la cuptor cel mult 10 minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.