Ardei umpluti cu pui si masline
PrinteazaO reteta de ardei umplu cu piept de pui tocat, masline, ceapa, putin orez, ou, cascaval, marar, sare si piper.
- 10-12 ardei
- 800 g piept de pui tocat
- 200 g masline rondele
- 1 ceapa
- 1 cescuta de orez
- 1 ou
- 200 g cascaval
- marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-un castron, amestecă bine carnea de pui cu orezul fiert separat, ceapa tocată, măslinele, mărarul tocat şi oul bătut cu un praf de sare şi piper.
Cu amestecul astfel obţinut, umple ardeii curăţaţi de cotor şi seminţe. Aşază ardeii într-un vas termore- zistent. Acoperă cu apă şi lasă la cuptor, la foc moderat.
Când sunt bine pătrunşi, scurge-i bine de zeamă şi rade deasupra caşcaval. Aşază câteva rondele de măsline şi mai lasă la cuptor cel mult 10 minute.
Poftă bună!