Ardei umpluti cu quinoa

Printeaza

Ardei umpluti cu quinoa din: ardei, quinoa, apa, dovlecel, ceapa, feta, sare, piper.

Ingrediente: Ardei umpluti cu quinoa

  • 4 ardei roșii
  • 1 ceasca quinoa
  • 2 cești de apă
  • 1 dovlecel mic
  • ½ ceapă
  • feta
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Amestecați 1 cană quinoa cu 2 cani de apă și aduceti la fierbere, se acoperă și se fierbe timp de 15 minute.

Intre timp, pregatiti ardeii, tocati ceapa si dovlecelul. Sotati legumele si adaugati sare si piper. Amestecați legumele cu quinoa si incorporati feta, dupa gust.

Umpleti ardeii cu amestecul de quinoa, asezati intr-un vas și dati la cuptor timp de aproximativ 20 minute.

Lasati sa se odihneasca si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.