Ardei umpluti cu quinoa
PrinteazaArdei umpluti cu quinoa din: ardei, quinoa, apa, dovlecel, ceapa, feta, sare, piper.
- 4 ardei roșii
- 1 ceasca quinoa
- 2 cești de apă
- 1 dovlecel mic
- ½ ceapă
- feta
- sare si piper
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C.
Amestecați 1 cană quinoa cu 2 cani de apă și aduceti la fierbere, se acoperă și se fierbe timp de 15 minute.
Intre timp, pregatiti ardeii, tocati ceapa si dovlecelul. Sotati legumele si adaugati sare si piper. Amestecați legumele cu quinoa si incorporati feta, dupa gust.
Umpleti ardeii cu amestecul de quinoa, asezati intr-un vas și dati la cuptor timp de aproximativ 20 minute.
Lasati sa se odihneasca si serviti.
Pofta buna!