Ardei umpluţi cu salată de gulii

Printeaza

Ardei umpluţi cu salată de gulii din: gulie, marar, iaurt, mustar, ulei de masline, lamaie, nuci, ardei si sare.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_salata_de_gulii

  • 1 gulie mare
  • 1 legatura marar
  • 2-3 linguri iaurt
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingura nuci sau alune macinate
  • 2 ardei rosii
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi gulia şi o dai pe răzătoarea mare. Speli mărarul şi îl tai fin. Din iaurt, muşjar, ulei de măsline, zea­ma de lamaie, nucile măcinate şi mărar, faci un sos pe care îl sărezi după gust. Peste guliile rase torni sosul şi dai la rece timp de 2 ore.

Cureti, speli si lasi la scurs ardeii, apoi ii umpli cu salata de gulii si ii servesti reci, ca aperitiv sau garnitura la fel principal. Adaugi in salata 2-3 linguri de cascaval ras.

Ardei umpluţi cu salată de gulii

Ardei_umpluti_cu_salata_de_gulii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.