Ardei umpluti cu ton si masline verzi

Printeaza

Ardei umpluti cu ton si masline verzi din: ardei grasi, ton, masline verzi, ceapa verde, branza de burduf, ceapa rosie, busuioc.

Ingrediente:Ardei umpluti cu ton si masline verzi

  • 4 ardei graşi roşii

Pentru umplutura 1:

  • 2 conserve ton
  • 50 g măsline verzi cu ardei, feliate
  • 2 fire ceapă verde

Pentru umplutura 2:

  • 200 g brânză de burduf
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 ardei gras verde
  • frunzele de la 1 fir ceapă verde
  • 1 ceapă roşie

Pentru decor:

  • frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Speli ardeii, îi tai pe jumătate şi îi cureţi de seminţe şi nervuri, păstrând cotorul şi codiţa. Pentru prima umplutură, scurgi bine tonul, apoi îl amesteci cu feliile de măsline şi ceapa verde tocată.

Pentru a doua umplutură, amesteci brânza de burduf cu frunze de ceapă verde tocate, ardei gras galben şi verde şi ceapă roşie, tăiate mărunt. Păstrezi puţin din fiecare, pentru ornat.

Umpli jumătăţile de ardei curăţate cu ambele umpluturi şi laşi la rece. Când serveşti, ornezi cu frunze de busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.