Ardei umpluti cu ficat de pui

Printeaza

Ardei umpluti cu ficat de pui din: ardei, ficatei de pui, ceapa, orez, morcovi, dovlecei, vinete, oua, verdeata, condimente si unt.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_ficat_de_pui

  • 11 ardei
  • 10 ficatei de pui
  • 4 cepe mari
  • 1 cana orez
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei mici
  • 2 vinete
  • 2 oua
  • verdeata
  • 2 lingurite condimente
  • 200 g unt

 

Mod de preparare:

Speli ardeii, îi cureţi de cotoare şi îi laşi deopar­te. Intr-o tigaie, pui unt şi căleşti uşor ficăţeii pe ambele părţi, apoi îi dai deoparte.

In untul rămas în tigaie, căleşti ceapa, morcovii, dovleceii şi vinetele.

La urmă pui orezul, îl laşi până sticleşte şi adaugi un pahar cu apă pen­tru a se umfla orezul.

Adaugi si condimentele. Amesteci ficateii taiati marunt cu ingredientele calite, cu ouale si cu verdeata.

Cu aceasta compozitie umpli ardeii pe care îi laşi la cuptor, să fiarbă în apă. Din momentul în care încep să fiarbă, îi mai laşi 15 minute.

Dacă îi fierbi prea mult, se distrug proprietăţile nutritive ale ficăţeilor. Serveşti ardeii, dacă doreşti, cu smântână.

Ardei umpluti cu ficat de pui

Ardei_umpluti_cu_ficat_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.