Ardei umpluţi la gratar
PrinteazaO reteta de ardei umpluti la gratar din: orez, sare, arde grasi, ceapa, verdeata, telemea, parmezan, ou, piper si ulei.
- 200 g orez
- sare
- 8 ardei graşi
- 1 ceapă
- 2 linguri verdeaţă tocată
- 150 g telemea
- 2 linguri parmezan ras
- 1 ou
- piper
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se fierbe orezul în 400 ml apă cu sare până ce se înmoaie, apoi se scurge. Se taie câte un căpăcel de la fiecare ardei şi se curăţă de pieliţe. Se toacă ceapa. Se amestecă împreună cu orezul, verdeaţa, brânza zdrobită cu furculiţa, parmezanul şi oul; se sărează şi se piperează.
Se umplu ardeii cu compoziţia de brânză şi se aşază căpăcelul; se fixează. Se toarnă deasupra ulei şi se frig lent pe grătar 15-20 min.
Ardei umpluţi la gratar
Pofta buna!