Ardei umpluti cu quinoa din: ardei, quinoa, apa, dovlecel, ceapa, feta, sare, piper. Ingrediente: 4 ardei roșii 1 ceasca quinoa 2 cești de apă 1 dovlecel mic ½ ceapă feta sare si piper Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 170C. Amestecați 1 cană quinoa cu 2 cani de apă și aduceti la fierbere, se acoperă […]
Ardei umpluţi cu legume – Un deliciu culinar
PrinteazaArdei umpluţi cu legume din: ardei grasi, orez, ciuperci, masline, broccoli, rosii, marar, salata verde, sare, piper, ulei de masline.
Ingrediente:
- 4 ardei graşi
- 200 g orez
- 200 g ciuperci
- 50 g măsline verzi fără sâmburi
- 250 g broccoli
- 250 g roşii cherry galbene
- mărar
- salată verde
- sare, piper
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală şi se taie în felii. Broccoli se spală şi se fierbe în apă clocotită în care se adaugă o jumătate de linguriţă de sare.
Se încing două linguri de ulei într-o cratiţă, se adaugă ciupercile şi se călesc.
Se scot într-un castron, se pune iar ulei în cratiţă şi se toarnă orezul spălat.
Se căleşte timp de trei minute, se adaugă apă cât să-l acopere, sare şi piper. Se lasă la fiert, amestecând din când în când.
Se adaugă apă de câte ori este nevoie ca să fiarbă orezul.
Când este gata, se amestecă bine cu ciupercile şi cu broccoli tăiat în bucăţi mai mici, măslinele feliate şi fâşii de salată verde.
Se adaugă roşiile cherry tăiate jumătăţi, verdeaţa tocată şi se amestecă.
Ardeii se taie jumătăţi, se curăţă de seminţe şi se umplu cu această compoziţie.
Ardei umpluţi cu legume
Ardei umpluti cu salata
Ardei umpluti cu salata din: ardei, vinete, ceapa, rosii, ulei, patrunjel, frunze de telina, piper, sare. Ingrediente: 500 g ardei gras 1 kg vinete 2 cepe 2 rosii 100 ml ulei 1 legatura de patrunjel frunze de telina piper sare Mod de preparare: Vinetele se coc pe plită pe toate părţile şi se lasă […]
Pofta buna!
Foarte buna mi-a iesit reteta asta de ardei umpluti. Recomand.