Ardei umpluti si menta

Printeaza

Ardei umpluti si menta din: ardei, usturoi, zeama de lamaie, menta uscata, orez, carne de porc, unt, chimen, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 ardei graşi
  • 2 căţei mari de usturoi
  • zeama de la o lămâie
  • 2 linguri de mentă uscată

umplutura:

  • 1 pahar orez
  • 200 g carne de porc tocată
  • 30 g unt
  • chimen măcinat
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi cotoarele de la ardei, scoateti-le seminţele şi părţile albe din interior după care îi spălaţi foarte bine.

Omogenizaţi ingredientele pentru umplutură, umpleţi cu aceasta ardeii, pregătiţi şi puneţi-le drept capac câte o felie de roşie. Aşezaţi apoi ardeii la fiert, în cuptor, la foc potrivit, pentru 30-35 de minute.

Cu 5 minute înainte de a fi gata, adăugaţi în preparat şi mentă uscată.

 

Pofta buna!

 

 

 

Sufleu de parmezan

Sufleu de parmezan din: unt, faina, lapte, parmezan, oua si pesmet. Ingrediente: 200 gr unt 3 linguri faina 1/2 l lapte 150g parmezan ras (sau cascaval) 5 oua pesmet     Mod de preparare Se pune untul intr-un vas pe foc ca sa se topeasca, se adauga faina si se lasa sa se prajeasca pina […]

Supă de napi

Supă de napi – un preparat sănătos, cu o textură fină și un gust dulceag, perfect pentru zilele răcoroase sau pentru o masă ușoară și nutritivă. Napii, adesea subestimați, sunt o sursă excelentă de vitamine și minerale, iar combinația lor cu legume proaspete și condimente creează o supă plină de savoare. Ingrediente (pentru 4 porții) […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.