Rețeta Autentică de Ardei Umpluți cu Carne din: ardei grasi, carne tocata, ceapa orez, rosii, sare, piper, pasta de rosii, bulion, frunze de patrunjel. Ingrediente: 10 ardei grași, curățați și descojiți 500 g carne tocată (amestec de vită și porc) 1 ceapă, tocată mărunt 200 g orez 2 roșii, tocate 2 linguri ulei Sare […]
Ardei umpluti cu orez si ciuperci
PrinteazaArdei umpluti cu orez si ciuperci din: ardei grasi, ciuperci, orez, ceapa verde, ulei, sare, piper, patrunjel, suc de rosii, sare, piper.
- 4 ardei grasi
- 300 g ciuperci
- 500 g orez
- 1 legatura de ceapa verde
- putin ulei pentru calit
- sare
- piper
- patrunjel
sos:
- 200 ml suc de rosii
- 300 ml apa
- o lingurita de sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă ardeiul gras de seminţe, se spală, se scot coditele de la ciuperci şi se folosesc numai pălăriile, care se taie cubulete.
Ceapa se toacă mărunt, orezul se spală în câteva ape.
Intr-o tigaie, în puţin ulei, călim ceapa cu ciupercile şi adăugăm şi orezul la sfârşit.
Umplem ardeii cu amestecul rezultat.
Se aşază ardeii umpluţi unul lângă altul într-un vas pentru cuptor, sosul de roşii îl punem fierbinte peste ardei (trebuie să acopere ardeii) şi lăsăm la cuptor 40 min., apoi asezonăm cu pătrunjel.
Ardei umpluti cu orez si ciuperci
Pofta buna!
Dulceață de Ardei Iute cu Gogoșari
Dulceață de Ardei Iute cu Gogoșari din: gogosari, ardei iuti, zahar, apa, otet de mere, suc de lamaie, sare. Dulceața de ardei iute cu gogoșari este o combinație interesantă de arome, oferind un echilibru perfect între dulcețea gogoșarilor și picanteria ardeilor iuți. Ingrediente: 500g de gogoșari 3 ardei iuți roșii 500g de zahăr 250ml […]
Paste cu ulei de masline si ardei iute
Paste cu ulei de masline si ardei iute din: paste, usturoi, ulei de masline, ardei iute, maioneza, suc de lamaie, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 250g de paste (preferabil linguine sau spaghetti) 4 căței de usturoi, tăiați felii subțiri 2 linguri de ulei de măsline 1-2 ardei iute peperoncino, tăiați în bucăți mici 1/2 cană […]
Pofta buna!