porc, sare, zahar brun, paprika afumata, piper, usturoi, ceapa, suc de mere, sos barbecue, varza alba, morcovi, ceapa rosie, maioneza, otet de mere, sare, piper. Carnea fragedă și suculentă, sfâșiată și îmbibată într-un sos barbecue bogat, servită alături de coleslaw crocant și răcoritor, creează un contrast perfect […]
Ardei umpluti orientali
PrinteazaArdei umpluti orientali din: ardei, carne tocata de vita, orez, ceapa verde, ulei, rosii, bors, scortisoara, nucsoara, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 ardei de culori diferite
- 250 g carne tocata de vita
- 4 linguri orez
- o legatura ceapa verde
- 2 linguri ulei
- 4 rosii
- 500 ml bors
- un paf scortisoara
- un praf nucsoara
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se pune la calit in ulei incins si apoi se adauga orezul. Se lasa pe foc aproxiamtiv 5 minute, sa infloreasca. In carnea tocata se adauga ceapa si orezul, scortisoara, nucsoara, sare si piperul si se framanta bine adaugand 50 ml apa.
Se umplu ardeii si se asaza intr-o cratita. Se pun rosiile fara pielite. Se toarna borsul si se da vasul la cuptor pentru 45 de minute.
Ardei umpluti orientali
Pofta buna!
Salată de Homar cu Avocado și Grapefruit
cozi de homar, avocado, grapefruit, salata, ulei de masline, zeama de lamaie, miere, sare, piper. Descoperiți eleganța culinară cu această salată de homar, o combinație de arome și texturi ce promite o experiență gastronomică de neuitat. Dulceața subtilă a homarului, cremozitatea bogată a avocado și nota acidulată […]