Ardei umpluti cu pasta de branza si hrean

Printeaza

Ardei umpluti cu pasta de branza si hrean din: ardei graşi, telemea, branza dulce, unt, hrean.

Ingrediente:

  • 5 ardei graşi
  • 200 g telemea
  • 100 g brânză dulce
  • 50 g unt
  • 1 rădăcină de hrean

 

Mod de preparare:

Ardei umpluti cu pasta de branza si hrean: Speli ardeii şi îi tai în jumătate, pe lungime, îndepărtezi cotorul cu seminţele, obţinând nişte bărcuţe pe care le vei umple.

Dai telemeaua pe răzătoarea fină şi o amesteci cu brânza dulce şi untul moale, păstrat 1/2 oră la temperatura camerei.

Cureţi rădăcina de hrean şi o dai pe răzătoarea mică.

Freci pasta de brânză cu o lingură de lemn şi adaugi hreanul ras.

Umpli ardeii cu com­poziţia de brânză şi îi păs­trezi în frigider cel puţin 1/2 oră, până se întăreşte îi ornezi după imaginaţie şi îi serveşti la o masă festivă, alături de ouă umplute, rulouri de şuncă şi alte aperitive.

 

Pofta buna!

 

 

Pui cu Sos de Roșii și Ardei Gras

Pui cu Sos de Roșii și Ardei Gras: Rețeta Perfectă pentru O Cină Sănătoasă și Delicioasă – este o rețetă clasică și savuroasă, ideală pentru o cină sănătoasă și gustoasă. Acest preparat combină proteinele de înaltă calitate din pieptul de pui cu vitaminele și antioxidanții din roșii și ardei gras, rezultând într-o mâncare echilibrată și […]

Ardei Umpluți cu Morcov și Țelină

Ardei Umpluți cu Morcov și Țelină – Murături Crocante – Ardeii umpluți cu morcov și țelină, conservați sub formă de murături, sunt o alegere excelentă pentru a adăuga prospețime și savoare meselor tale de iarnă. Această rețetă simplă și delicioasă combină dulceața morcovilor cu aroma intensă a țelinei, creând murături crocante și pline de vitamine. […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.