Pui cu Sos de Roșii și Ardei Gras: Rețeta Perfectă pentru O Cină Sănătoasă și Delicioasă – este o rețetă clasică și savuroasă, ideală pentru o cină sănătoasă și gustoasă. Acest preparat combină proteinele de înaltă calitate din pieptul de pui cu vitaminele și antioxidanții din roșii și ardei gras, rezultând într-o mâncare echilibrată și […]
Ardei umpluti cu pasta de branza si hrean
PrinteazaArdei umpluti cu pasta de branza si hrean din: ardei graşi, telemea, branza dulce, unt, hrean.
Ingrediente:
- 5 ardei graşi
- 200 g telemea
- 100 g brânză dulce
- 50 g unt
- 1 rădăcină de hrean
Mod de preparare:
Ardei umpluti cu pasta de branza si hrean: Speli ardeii şi îi tai în jumătate, pe lungime, îndepărtezi cotorul cu seminţele, obţinând nişte bărcuţe pe care le vei umple.
Dai telemeaua pe răzătoarea fină şi o amesteci cu brânza dulce şi untul moale, păstrat 1/2 oră la temperatura camerei.
Cureţi rădăcina de hrean şi o dai pe răzătoarea mică.
Freci pasta de brânză cu o lingură de lemn şi adaugi hreanul ras.
Umpli ardeii cu compoziţia de brânză şi îi păstrezi în frigider cel puţin 1/2 oră, până se întăreşte îi ornezi după imaginaţie şi îi serveşti la o masă festivă, alături de ouă umplute, rulouri de şuncă şi alte aperitive.
Pofta buna!
Ardei Umpluți cu Morcov și Țelină
Ardei Umpluți cu Morcov și Țelină – Murături Crocante – Ardeii umpluți cu morcov și țelină, conservați sub formă de murături, sunt o alegere excelentă pentru a adăuga prospețime și savoare meselor tale de iarnă. Această rețetă simplă și delicioasă combină dulceața morcovilor cu aroma intensă a țelinei, creând murături crocante și pline de vitamine. […]